Samenwerkingsproject Ruud Koenders en Thea kanters te zien op beeldenexpositie in Cuijk

Het project is als het ware een ontmoeting tussen keramiek en schilderkunst. Het resultaat is een keramisch object van ruim 3 meter hoog met de titel Symbiotic body.
Ruud (kunstschilder) en Thea (keramisch kunstenaar) hebben samen de vorm ontworpen, Thea heeft de keramische delen gevormd en gestookt, Ruud heeft deze geglazuurd.

Op de expositie zal Symbiotic body gedurende twee jaar te zien zijn. Er wordt tevens werk van 22 kunstenaars tentoongesteld waarvan de helft hiervan jaarlijks wisselt. De officiële opening van het seizoen 2024 vindt plaats op zondag 28 april om 12:00 uur in de Beeldentuin aan de Kerkstraat te Cuijk. Het gehele jaar geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Maandags gesloten. De entree is gratis.

Symbiotic body te zien op beeldenexpo Ravesteyn

Het beeld Symbiotic body – een samenwerkingsproject van Ruud Koenders ontwerp / glazuurbeschildering en keramisch kunstenaar Thea Kanters – is te zien in de beeldentuin Ravesteyn. Hier exposeert Thea Kanters haar beelden samen met ruim 20 kunstenaars van 12 mei t/m 4 juni 2023. De tuin is geopend op donderdagen t/m zondagen.
Bezoekadres: Korte Welleweg 1, 3218 AZ Heenvliet

Symbiotic body met op de achtergrond de ruïne van Ravesteyn

Kunstkijk 2023 Goeree-Overflakkee

Kunstkijk 2023 expositie  is van 18 tot en met  21 mei.
Mijn werk is te zien op locatie 10 Lounge Duindam adres: Molendijk 31, 3243AL,  Stad aan ’t Haringvliet.
De opening is op 17 mei 2023.

Spiegelingen – Olieverf op linnen 80 x 80 cm

Doorlopende tentoonstelling Vianden

In Zaal Vianden aan de Viandenlaan in Breda is op dit moment een selectie van mijn olieverfschilderijen te zien in de onder andere de hal en de verschillende vergaderruimtes.

Biosphere 1 – Olieverf op linnen – 100 x 200 cm

Neem gerust contact met mij op als u een afspraak wilt maken voor een rondleiding om mijn werk te bekijken.